duminică, 15 decembrie 2013

De Craciun, fii mai bun! Doneaza, un copil apreciaza!

Urmeaza o perioada cu o puternica incarcatura religioasa, sentimentala, spirituala. Asta depinde de fiecare in parte, fiecare om gandeste si simte in functie de cum gandeste. Exista persoane pentru care sarbatorile nu inseamna nimic, insa exista si altele care isi planifica din timp toate detaliile pentru ca eceste sarbatori sa iasa perfect. Cel mai mult se bucura copiii. Fara indoiala!
Magia luminitelor, colindele, mirosul de cozonac, bradul impodobit, dar mai ales cadourile de sub brad, toate reprezinta motive de bucurie.
Din pacate, exista atat de multi copii napastuiti de soarta, uneori chiar de proprii parinti, care nu simt si mai ales nu reusesc sa se bucure de nimic din toate acestea. Multi sunt atat de saraci ca nu-si permit nici macar sa viseze... Pentru ei exista "spiridusii voluntari", acei oameni care fie iubesc copiii in mod dezinteresat, fie au la randul lor copii si stiu ce inseamna sa nu primesti macar o jucarie sub brad.
Pentru ei imi doresc sa reusim sa facem o bucurie impreuna... Haideti sa fim umani, normali, generosi si sa ne unim fortele si resursele materiale disponibile astfel incat sa reusim sa le aducem un zambet pe chip si o speranta in suflet. Inseamna enorm, mult mai mult decat inseamna pentru copiii care au saci de jucarii sau dulapuri pline cu haine...
Va asteptam la spectacolul caritabil de marti, 17 decembrie 2013 la cinematograful Dragasani, orele 17.
Zambiti, doar asa copiii ne iubesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu